Σακχαρώδης διαβήτης: Η ωρολογιακή βόμβα του οργανισμού και το ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ


Η ωρολογιακή βόμβα του οργανισμού μα και της κοινωνίας.
Αναγκάστηκα να αναπαράγω αυτή την αναλυτική αναφορά στον Σακχαρώδη διαβήτη για δυο κύριος λόγους:
  • Για να διαπιστώσουμε όλοι μας ότι είναι μια ύπουλη ασθένεια που στην κυριολεξία καταστρέφει τον οργανισμό.
  • Για να διαπιστώσετε και μόνοι σας, ότι η αποδεδειγμένη δράση του ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ (Ganoderma Lucidum, ή Reishi Gano, ή Ling Ζhi) μπορεί επιεικώς να εγγυηθεί την απαιτούμενη βοήθεια για την επιβεβλημένη ρύθμιση του.
Για κάποιους ίσως και να γίνομαι κουραστικός αλλά πιστέψτε με.
Ο μονός λόγος που το κάνω είναι η προσπάθεια μου να γίνει κτήμα στον κάθε έναν, το πόσο πολύτιμο για την υγεία μας είναι αυτό το βότανο.
Τόσο τα δραστικά, θρεπτικά συστατικά του, κλινικά σήμερα έχουν αποδειχτεί ότι προσφέρουν πολύτιμη φροντίδα στην πρόληψη αλλά και αποθεραπεία πολλών νοσημάτων αφενός και αφετέρου στερούνται παρενεργειών γιατί είναι προσαρμογόνο.

Τι είναι με λόγια απλά ο ζαχαρώδης διαβήτης:
Είναι η αδυναμία παραγωγής ινσουλίνης από το πάγκρεας, με αποτέλεσμα τα ψηλά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Τι προκαλεί ο ζαχαρώδης διαβήτης στον πάσχοντα:
Αρχικά, αδυναμία ανάπλασης των κυττάρων κύρια σε αγγεία, φλέβες, αρτηρίες. Έτσι χάνετε όχι μόνο η ελαστικότητα τους, αλλά και η αντοχή τους. (Παύουν να είναι ανθεκτικά)
Επηρεάζει τον χρόνο προθρομβίνης στο αίμα (Χρόνος πήξης του αίματος), με άμεσο αποτέλεσμα τις εύκολες αιμορραγίες και την αδυναμία επούλωσης πιθανών τραυμάτων.
Τέλος σε προχωρημένο στάδιο ο ζαχαρώδης διαβήτης δημιουργεί εκπτώσεις σε όλες τις λειτουργίες του οργανισμού λόγο κακής αιμάτωσης (Οξυγόνωσης κτλ ) και πολλαπλά αιμορραγικά εγκεφαλικά επεισόδια.

Πως γίνεται η διάγνωση: