Βελτιώστε 3 προβλήματα υγιείας, απλώς πίνοντας περισσότερο ΝΕΡΟ

Τρία προβλήματα υγείας που μπορείτε να βελτιώσετε πίνοντας περισσότερο νερό.
Το πόσιμο νερό είναι απίστευτα καλό για την υγιεία μας, το οποίο είναι λογικό δεδομένου ότι τα σώματά μας αποτελούνται κυρίως από νερό. Το να στερείτε από τον οργανισμό σας τις επαρκείς ποσότητες νερού μπορεί να είναι εξαιρετικά επιζήμιο για την υγεία σας, και σε βάθος χρόνου, μπορεί να προκαλέσει κάποια σοβαρή και επίπονη ασθένεια. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ασθένειες που μπορούν να αποφευχθούν εύκολα με την σωστή κατανάλωση του νερού.
Πέτρες στα νεφρά
Οι γυναίκες λένε ότι η διερχόμενη πέτρα στα νεφρά έχει παρόμοιο πόνο όσο και ένας τοκετός. Φανταστείτε λοιπόν τον πόνο της γέννησης ενός παιδιού να διέρχεται από το γεννητικό μόριό σας, και θα σας κάνει να αρπάξετε το ποτήρι του νερού σε μηδενικό χρόνο. Πίνοντας δύο λίτρα νερού την ημέρα μειώνει τον κίνδυνο των λίθων στα νεφρά κατά 50%.
«Τροφή»: Προσωπικά διαφωνώ πλήρως με τις συμβουλές αυτού του τύπου, διότι οι ποσότητες του νερού που χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός εξαρτώνται και από τις δραστηριότητες αλλά από το είδος της τροφής, από τις εποχές, το βάρος, κ.α..
Αυτό που έχω να σας προτείνω, λοιπόν, είναι να πίνετε ένα ποτήρι νερό κάθε φορά μετά την ούρηση, ώστε να αντικαθιστάτε το νερό που έχετε αποβάλει και να μην περιμένετε να διψάσετε για να το πιείτε. Αν φτάνετε να διψάτε, σημαίνει πως ήδη έχει αρχίσει η αφυδάτωσις, η οποία συνδέεται με ένα σωρό προβλήματα υγιείας: Μήπως είστε Αφυδατωμένοι; Κοινά Νοσήματα και Συμπτώματα που οφείλονται στη Χρόνια Αφυδάτωση.

Δείτε και Σημάδια που προειδοποιούν για πιθανά προβλήματα στα νεφρά 
Νεφρά: Καθαρίστε τα… φίλτρα σας 
και συνάμα, Προστατεύοντας τους νεφρούς σώζετε την καρδιά σας
Λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος
Ενώ οι ουρολοιμώξεις δεν είναι τόσο επώδυνες όσο οι πέτρες στα νεφρά, εξακολουθούν να δημιουργούν μια άσχημη κατάσταση. Εάν καταναλώνετε επαρκή ποσότητα νερού και ουρείτε κάθε φορά που χρειάζεται χωρίς να τα κρατάτε, η συγκέντρωση των βακτηρίων στα ούρα μειώνεται ριζικά. Το νερό που εισέρχεται στην κύστη σας καθαρίζει το σύστημα με αποτέλεσμα η ουρολοίμωξη να θεραπεύεται.
Δείτε και Τα λάθη που κάνουμε και προκαλούν ουρολοιμώξεις 
Φυσική θεραπεία κυστίτιδας και ουρολοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος των γυναικών! 
Φυσική αντιμετώπιση των λοιμώξεων του ουροποιητικού και του γεννητικού συστήματος των ανδρών! 
και Γιατί ο χυμός κράνμπερι αποτρέπει την ουρολοίμωξη
Καρκίνος ουροδόχου κύστης και νεφρών
Η πιο επικίνδυνη από αυτές τις ασθένειες είναι ο καρκίνος των νεφρών και της ουροδόχου κύστης. Ο καρκίνος της ουροδόχου κύστης ανήκει σε έναν από τους πέντε συνηθέστερους τύπους καρκίνου. Προκαλείται κυρίως από το κάπνισμα και την έκθεση σε διάφορες χημικές ουσίες, ωστόσο με την κατανάλωση επαρκής ποσότητας νερού, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης του. Με τον ίδιο τρόπο που μπορείτε να καθαρίσετε τα βακτήρια από την ουροδόχο κύστη με το πόσιμο νερό, μπορείτε επίσης να απομακρύνετε τις καρκινογόνες ουσίες.
Δείτε: Καπνίζετε; Τουλάχιστον αποτοξινωθείτε! 
και όταν λέει χημικά, δεν μιλάει αόριστα για κάποια που βρίσκονται κάπου και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μιλάει και εννοεί αυτά που συνέχεια σας επισημαίνω από αυτόν εδώ τον ιστότοπο και που δεν εννοούμε να πετάξουμε άπαξ και για παντός από.. 
– τα σπίτια μας από την μια: Χλωρίνη: Ένα χημικό όπλο στο σπίτι μας με δυσάρεστες επιπτώσεις 
Η Χημεία στο Σπίτι Μας. Χημικά απορρυπαντικά και επιπτώσεις. 
και το σώμα μας, από την άλλη: Επικίνδυνα συνθετικά χημικά συστατικά στα καλλυντικά. Αναγνωρίστε τα! 
Βέβαια, εδώ που έχουμε φτάσει και από τα τρόφιμά μας: Διάβασε τις ετικέτες σωστά. Μάθετε να ξεχωρίζετε τα τρόφιμα με χημικά!  
και εν τέλει ας απαλλαχτούμε από τα χημικά που έχει το ίδιο μας το νερό, που αντί ως ο κύριος αποτοξινωτής μας να μας καθαρίζει τα διάφορα όργανα, αντίθετα προστίθεται στα χημικά που καταναλώνουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ: Νερό – Δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα. 
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΤΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ!!!
Ειδικά το νερό που είναι αδύνατον να αποφύγουμε την κατανάλωσή του και πού όταν είναι καθαρό λειτουργεί σαν ΙΑΜΑ!!!
Δείτε: Νερό – Το φυσικό ιατρικό – ιαματικό θαύμα!!
Θέλουμε το νερό μας να είναι απαλλαγμένο από το εξασθενές χρώμιο που είδαμε παραπάνω, αλλά και από χλώριοφθόριοβαρέα μέταλλαφυτοφάρμακατοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα συστατικά. Όλα αυτά μπορώ να σας τα διασφαλίσω με ένα απλό μεν αλλά αποτελεσματικότατο φίλτρο νερού, που έχει ιδιαίτερα σημαντικές εγκρίσεις και πιστοποιήσεις που ΔΕΝ διαθέτει κανένα άλλο φίλτρο, όπως:
pistopoihseis_filtrou
Και μπορεί να χλωριώνουμε το νερό, γνωρίζουμε όμως τις επιπτώσεις αυτής της τακτικής; Η χλωρίωση του νερού καταστρέφει την πρωτεΐνη των κυττάρων
Για να μην πούμε και για την άλλη μεγάλη πληγή: Αμίαντος: Ένα άκρως επικίνδυνο καρκινογόνο υλικό στα δίκτυα ύδρευσης ολόκληρης της Ελλάδας
Έτσι η “τροφή” με τις κατάλληλες συνεργασίες έρχεται να δώσει ασφαλή και οικονομική λύση για καθαρό νερό χωρίς τοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα συστατικά, πολύ πιο αποτελεσματικά και με χαμηλότερο κόστος από τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού του νερού. Προσφέρουμε στους φίλους μας, με ενδιαφέρον και ευαισθησία, ένα εξαιρετικά αξιόπιστο φίλτρο νερού απλό στην εγκατάσταση και με χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης.
Δίνοντας σήμερα λίγα χρήματα για το καλλίτερο φίλτρο της αγοράς, γλιτώνετε αύριο ένα σωρό χρήματα που θα χρειαζόσασταν για να αντιστρέψετε τα προβλήματα που θα δημιουργήσει αργά ή γρήγορα το απαράδεχτο νερό της βρύσης μας, αλλά και των διαφόρων εμφιαλωμένων όπως βλέπουμε συχνά.
Το εξαιρετικά αξιόπιστο φίλτρο που σας προτείνω, είναι το καλλίτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε εσάς αλλά και ολόκληρη την οικογένειά σας!! 
Όσοι ενδιαφέρεστε, αφήστε το μήνυμά σας στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com
Πηγή: www.fhfn.org
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Απόδοση: AdRianna Gkika για τα proionta-tis-fisis.com