Οριστική λύση στα προβλήματα χοληστερίνης, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, δίνει ελληνικό πανεπιστήμιο


Χοληστερίνη: Προσαρμόστε LDL και HDL στα φυσιολογικά πλαίσια με φυσικό τρόπο.
Ακόμα ένα επίτευγμα του Πανεπιστημίου των Αθηνών με διεθνή αναγνώριση.
Βασισμένοι αφενός στην ιαματική δύναμη που έχει η φύση και αφετέρου στους συνδυασμούς των δυνάμεων της, που αποδεδειγμένα μας προσφέρει τα μέγιστα, η Κλινική φαρμακολογία της Φαρμακευτικής ξεπέρασε για μια ακόμα φορά τον εαυτό της.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χοληστερίνη δεν χρειάζεται κατέβασμα (εκτός εάν είναι σε υπερβολικό βαθμό ανεβασμένη και άρα λογικά θα υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος να είναι υψηλός και ο αθηρωματικός δείκης) και πολύ περισσότερο σταμάτημα, αλλά ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ!! 
Το γιατί θα το μάθετε εδώ: Χοληστερίνη: Πότε είναι επικίνδυνη; ~ Δείκτης αθηρωμάτωσης
Εν αρχή είναι το Πράσινο Τσάι, Ρόδι & η φυσική Βιταμίνη C. 
Με μια συγκεκριμένη αναλογία σε mg χώρεσαν σε μια υδατο-διαλυτή κάψουλα οι αντιοξειδωτικέςεπιμέρους δράσεις και των τριών, αλληλοσυμπληρώνοντας το ένα το άλλο και έδωσαν το άμεσο ποθητό αποτέλεσμα.
Οι ακριβείς συγκεντρώσεις, μέσα σε μία κάψουλα, από φυσικές πολυφαινόλες, κατεχίνες και ανθοκυανίνες από τα πιστοποιημένα βιολογικά εκχυλίσματα και των τριών, ερευνήθηκαν αρχικά και μελετήθηκαν κλινικά στην συνέχεια και απέδειξαν:
  • Μείωση στην LDL* ορού (Κακή χοληστερίνη) 
  • Αύξηση της HDL ορού (Καλή χοληστερίνη) 
  • Αύξηση της συνολικής γλουταθειόνης (GSH) του πλάσματος σε άνδρες και γυναίκες που πάσχουν από διαβήτη τύπου ΙΙ 
  • Διέγερση της οστεογένεσης των βλαστοκυττάρων με τελικό αποτέλεσμα την οστικήπυκνότητα (BDM) 
  • Ενίσχυση του αντιοξειδωτικού αμυντικού συστήματος παρέχοντας προστασία κατά τουοξειδωτικού στρες
Ταυτόχρονα, περαιτέρω κλινικές έρευνες και μελέτες έδειξαν την κάθετη προστασία που παρέχουν από τη δημιουργία αθηρωμάτωσης των αρτηριών και κατ’ επέκταση την προστασία από καρδιαγγειακά νοσήματα, ενώ επηρεάζεται και η σύσπαση των λείων μυϊκών ινών που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του καρδιακού παλμού. 
Δείτε Αθηρωματική πλάκα: Πώς δημιουργείται; 
Αθηρωματική πλάκα – Χοληστερίνη και εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια 
και Καρδιαγγειακά νοσήματα: Ποια είναι, Πρόληψη, Εναλλακτική Αντιμετώπιση
Εκτός αυτών σημαντική είναι η δράση του στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, τουουρικού οξέος, του σπλαχνικού λίπους (π.χ. του συκωτιού) και του καρκίνου του προστάτη.
Δείτε και Τι είναι και πως κατεβάζουμε την πίεση μέσα σε 15 λεπτά…!
Ουρικό Οξύ: Θεραπεύστε το φυσικά…
Πιο συγκεκριμένα για τον καρκίνο του προστάτη η κλινική έρευνα έδειξε ότι επιμηκύνει τον μετεγχειρητικό χρόνο διπλασιασμού του PSA, ενώ καθυστερεί τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων, μέχρι και προκαλεί τον θάνατο τους.
Δείτε και Καρκίνος του προστάτη: Ποτέ μην αγνοείτε τα 12 αρχικά συμπτώματα
Όμως οι ιαματικές δράσεις της πρωτοποριακής αυτής φόρμουλας δεν σταματούν εδώ. 
Περισσότερες έρευνες έδειξαν τη θετική επίδραση στη φθορά των χόνδρων, στη νόσο Αλτσχάιμερ και στην παρεμπόδιση δημιουργίας όγκων του δέρματος.
Υπάρχουν ακόμα πολλές άλλες μελέτες και συνεχείς έρευνες για τη θεραπεία ακόμα και του καρκίνου, περιλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού, του προστάτη (συνεχίζονται οι μελέτες), των πνευμόνωνκαι του μελανώματος.
Σημαντικός είναι και ο χρόνος δράσης της φόρμουλας αυτής που είναι άμεσος (Θετικά αποτελέσματα στις περισσότερες των περιπτώσεων με την πάροδο μόλις 3 μηνών).
Τέλος, το θεαματικά ιδανικό στην φόρμουλα αυτή είναι η πολλαπλή όπως αποδείχτηκε δράση της από την μια, αλλά και από την άλλη χωρίς ίχνος γνωστών παρενεργειών που δυστυχώς παρουσιάζουν τα χημικά φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα της κατηγορίας αυτής.
«Τροφή»: και βέβαια, αναφέρεται στις περιβόητες στατίνες, οι οποίες έχουν ένα σωρό παρενέργειες σε όσους τις λαμβάνουν, από την μία: Στατίνες: Τα επικίνδυνα για την υγεία φάρμακα για την χοληστερίνη
Πώς οι στατίνες εκφυλίζουν την υγεία του εγκεφάλου σας
και ένα σωρό «οφέλη»σε όσους τις προτείνουν, από την άλλη, ΜΕ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ: Η Συντεχνία των Ελλήνων Ιατρών
Συμπερασματικά: 
Δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρομαι στην συνδυαστική λήψη των φυσικών ιαμάτων. 
Μα υπάρχουν και άλλες τόσες που αναφέρομαι και στην αναγνωρισμένη αξιοσύνη των Ελλήνων επιστημόνων. 
Σήμερα έχουμε στην διάθεση μας ακόμα μια περίτρανη απόδειξη και των δυο αυτών συχνών αναφορών μου.
Θα ήταν παράληψις μου έστω για μια ακόμα φορά να μην σας αναφέρω πως γενικότερα όλα τα φυσικά ιάματα, αλλά εν προκειμένω και ειδικότερα, η συγκεκριμένη φόρμουλα του πανεπιστημίου των Αθηνών δρα στην ρίζα του κακού που δημιουργεί την χοληστερίνη και όχι στο σύμπτωμαόπως κάνουν τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα.
Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά επικοινωνήστε μαζί μας στο μειλ life@proionta-tis-fisis.com ή στο τηλέφωνο 6987266843
«Τροφή»: Είναι φορές που δέχομαι επίθεση για το ότι αρκετά από τα άρθρα μου συνοδεύονται από προτάσεις για ορισμένα προϊόντα. Η απάντησή μου σε όλους εσάς, είναι η εξής:
1ον, ΔΕΝ υποχρεώνω κανέναν και για τίποτα, αν δεν μπορείτε να το βλέπετε, τι να πω; Αυτό ας το σκεφτεί ο καθένας τι μπορεί να σημαίνει για τον εαυτό του, εγώ ξέρω!
2ον, Επειδή τα συγκεκριμένα σκευάσματα τα γνωρίζω πάρα πολύ καλά, ώστε να ξέρω ότι ΔΕΝ θα βλάψω άνθρωπο σε καμία των περιπτώσεων, αλλά αντίθετα τα έχω δει να ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ σοβαρότατες περιπτώσεις, έχω ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ προς την συνείδησή μου να τα προτείνω και το ΟΦΕΊΛΩ στους ανθρώπους που ψάχνουν κάτι πραγματικά ΦΥΣΙΚΌ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌ που θα τους απαλλάξει από το πρόβλημά τους ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ! Και τέλος το οφείλω και στους ανθρώπους που με ακολουθούν (Επί τη ευκαιρία να πω και ένα τεράστιο ευχαριστώ και σε όσους με ακολουθείτε, αλλά και σε όσους με εμπιστευτήκατε και έχετε διαπιστώσει οι ίδιοι τα αποτελέσματα των εξαιρετικών και καθόλου τυχαίων επιλογών μου). 
Εσείς που έχετε δεύτερες σκέψεις στο μυαλό σας και υποθέτετε διάφορα τραγελαφικά, αν γνωρίζατε 1000% την απάντηση και λύση, ΧΩΡΊΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ, στα προβλήματα της χοληστερίνης (ή και άλλων θεμάτων) που ταλαιπωρούν απίστευτο αριθμό συνανθρώπων μας, ας μην τη λέγατε και ας την κρατάγατε κρυφή. Εγώ όχι μόνον δεν μπορώ, αλλά θα πάω και ένα βήμα παραπέρα, που ίσως μου φέρει μπελάδες και θα προκαλέσω τον οποιονδήποτε ειδικό υγιείας έχει συνείδηση (αυτό είναι το σημείο που ίσως φέρει τους μπελάδες, όχι το προϊόν), να το δοκιμάσει στην πιο δύσκολη περίπτωσή του, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, ότι ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ακριβώς όπως περιγράφεται.
Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα για αυτές τις περιπτώσεις ανθρώπων που μου επιτίθενται, αλλά πραγματικά προτιμώ να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθάω τους συνανθρώπους μου, από το να απαντώ σε οτιδήποτε μπορεί να υποθέτει, εσφαλμένα, ο καθένας.
Δείτε γιατί η χοληστερίνη είναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ: Χοληστερίνη, Καλή Υγεία και Πρόληψη. 
Κάποια στιγμή, οι Έλληνες, θα πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας και να στηρίξουμε, όχι όλες, αλλά τις προσπάθειες που ΑΞΊΖΟΥΝ, γιατί ΥΠΆΡΧΟΥΝ και τέτοιες, εάν ξέρετε να τις ψάξετε (κάτι που συμβαίνει με εμένα) και να μην αφήνουμε αετονύχηδες από αλλού να μας τα ανοίγουν: Παραμελημένο Ελληνικό προϊόν γίνεται ανάρπαστο στο εξωτερικό ως φάρμακο
Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός
bio365.blogspot.gr